Cím

Simon Philipp Gralki
Löver krt. 5/B
9400 Sopron
Magyarország

E-Mail

info@techbone.net
Kapcsolat

Adóazonosító szám

HU68118671


Felelősség a tartalomért

Szolgáltatóként felelősséggel tartozunk ezen oldalak saját tartalmáért az általános törvényeknek megfelelően, a német telemédiatörvény 7. szakaszának 1. bekezdésével összhangban. A TMG 8–10. §-ai értelmében mi, mint szolgáltató, nem vagyunk kötelesek figyelemmel kísérni a továbbított vagy tárolt harmadik felektől származó információkat, illetve nem kutathatunk olyan körülményeket, amelyek illegális tevékenységre utalnak.

A Az általános törvények szerinti információk változatlanok maradnak. A felelősség e tekintetben csak attól az időponttól lehetséges, amikor tudomást szerezünk egy konkrét jogi szabálysértésről. Amint tudomást szerezünk az ilyen jogsértésekről, ezt a tartalmat azonnal eltávolítjuk.

Felelősség a linkekért

Ajánlatunk külső, harmadik felek webhelyeire mutató linkeket tartalmaz, amelyek tartalmára nincs befolyásunk. Ezért nem vállalunk felelősséget a harmadik féltől származó tartalomért. Az oldalak megfelelő szolgáltatója vagy üzemeltetője mindig felelős a linkelt oldalak tartalmáért. A linkelt oldalakon a hivatkozáskor ellenőrizték az esetleges jogi szabálysértéseket. A jogellenes tartalom a linkelés idején nem volt felismerhető.

A linkelt oldalak tartalmának állandó figyelemmel kísérése azonban nem ésszerű a jogsértés konkrét bizonyítéka nélkül. Ha tudomást szerezünk jogsértésekről, azonnal eltávolítjuk az ilyen linkeket.

Szerzői jog

A weboldal üzemeltetője által létrehozott ezen oldalak tartalmára és műveire a német szerzői jogi törvények vonatkoznak. A sokszorosításhoz, a feldolgozáshoz, a terjesztéshez és a szerzői jogi törvények határain kívül eső bármilyen felhasználáshoz az adott szerző vagy alkotó írásbeli beleegyezése szükséges. A webhely letöltése és másolása csak magáncélú, nem kereskedelmi célú felhasználásra engedélyezett.

Amennyiben a webhelyen található tartalmat nem az üzemeltető hozta létre, harmadik felek szerzői jogait betartják. Különösen harmadik felek tartalmát jelölik meg ilyennek. Ha mégis tudomást szerezne egy szerzői jog megsértéséről, kérünk egy tippet. Ha tudomást szerezünk jogsértésekről, azonnal eltávolítjuk az ilyen tartalmakat.

Forrás: e-recht24.de

Töltés ...

Elküldés folyamatban ...