Xiaomi - Repülés üzemmód be/ki kapcsolása

Tudja meg, hogyan aktiválhatja vagy deaktiválhatja a repülési üzemmódot.

Szerző Simon Gralki · Utolsó frissítés

Az összes vezeték nélküli kapcsolat gyors lekapcsolásához a repülési mód bármikor aktiválható a Xiaomi okostelefonon. A következő utasításokban megmutatjuk, hol található a repülési mód.

Ha a Xiaomi okostelefonon a repülési üzemmód aktiválva van, minden vezeték nélküli kapcsolat, például a Bluetooth, a WLAN és a mobilhálózat megszakad vagy kikapcsolódik, így minden adatfogadás megakadályozódik. Az okostelefon továbbra is használható offline. A repülési üzemmód bármikor aktiválható vagy kikapcsolható a vezérlőközponton vagy a beállításokon keresztül.

Amikor a Xiaomi okostelefonon aktiválódik a repülési mód, minden kapcsolat kikapcsolódik, azaz a mobilhálózat, valamint a mobiladat-, WLAN- és Bluetooth-kapcsolatok teljesen megszakadnak, így nem lehet több adatot fogadni vagy küldeni.

A Xiaomi okostelefon lehetőséget kínál a Bluetooth vagy a WLAN manuális aktiválására, amikor a repülési mód aktív. A mobiladatok használata repülési módban nem lehetséges.

Android 11 | MIUI 12.5
Repülés üzemmód - Nyissa meg a  beállításokat
Repülés üzemmód - Válassza ki a  Kapcsolat és megosztás
Repülés üzemmód -  Repülés üzemmód  aktiválása vagy kikapcsolása
  1. Nyissa meg a beállításokat
  2. Válassza ki a Kapcsolat és megosztás
  3. Repülés üzemmód aktiválása vagy kikapcsolása

Gyakran ismételt kérdések (GYIK)

Működik az internet a Xiaomi-n a repülési üzemmód ellenére?

A Xiaomi okostelefon lehetőséget kínál a Bluetooth vagy WLAN funkciók aktiválására az aktív repülési üzemmód ellenére, hogy például csatlakozni tudjon az internethez. A mobiladatok használata nem lehetséges.

Mire való a Xiaomi repülési üzemmódja?

A repülési üzemmód minden vezeték nélküli kapcsolatot (Bluetooth, WLAN és mobil rádió) megszakít, és a Xiaomi okostelefont offline állapotba helyezi, ahogyan az például repülőgépeken vagy kórházakban szükséges az adatforgalom megakadályozása érdekében.

Ezek a cikkek is érdekelhetik Önt
Xiaomi - USB kapcsolat beállítása
Xiaomi - USB kapcsolat beállítása

Az USB-konfiguráció módosítása vagy egy alapértelmezett USB-beállítás kiválasztása a jövőbeli csatlakozásokhoz.

Xiaomi - Wi-Fi csatlakoztatása és konfigurálása

Tudja meg, hogyan lehet Wi-Fi kapcsolatot létesíteni a Xiaomi okostelefonnal, illetve milyen Wi-Fi beállításokat lehet...

Xiaomi - Bluetooth használata és konfigurálása

A Xiaomi okostelefon párosítása más eszközökkel vagy a konfiguráció beállítása